مشاوره و پشتیبانی: 09120758699

ارسال رایگان سفارشات بیشتر از 800 هزار تومان امکان بازگشت کالا تا 7 روز پس از خرید ضمانت اصالت کالا

مشاوره و پشتیبانی: 09120758699

Blog

طرز تهیه قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک

قهوه ترک یکی از خوش‌طعم‌ترین نوشیدنی‌های گرم در جهان و بخصوص کشور ترکیه می‌باشد و روش تهیه اصیل آن، بر روی شن‌های داغ و به‌وسیله قهوه‌جوش است. قهوه ترک بر خلاف دیگر انواع قهوه در حالت کاملاً داغ و با تلخی خاصی سرو شده و کافئین زیاد آن برای بیماران قلبی و زنان باردار مناسب نیست! آن دسته از افرادی که علاقه‌مند به مصرف نوشیدنی شیرین هستند می‌توانند با کمی شکر، باقلوا و راحت الحلقوم طعم آن را تغییر دهند.

طرز تهیه قهوه ترک
مزایای قهوه ترک عبارت است از:
 • حفاظت از کبد.
 • تقویت حافظه.
 • کاهش ابتلا به سرطان.
 • کاهش آلزایمر.
یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین برندهای قهوه ترک، برند مهمت افندی می‌باشد که می‌توانید براحتی و در کوتاهترین زمان ممکن از فروشگاه آنلاین اندریمان خریداری نمایید.
 
قهوه ترک را می‌توان به روش‌های مختلف از جمله:  قهوه جوش، اسپرسو ساز و حتی بدون دستگاه خاصی بر روی گاز با استفاده از شیرجوش تهیه نمود.

دم کردن قهوه ترک در قهوه‌جوش (جذوه یا ایبریک)

مواد لازم برای آماده‌سازی یک فنجان قهوه عبارت است از:
 • آب ۵۰ میلی‌لیتر
 • پودر قهوه ترک ۲ قاشق چایخوری
 • شکر ۱ الی ۴ قاشق غذاخوری.

یکی از راههای آسان برای تهیه قهوه ترک در خانه، دم کردن آن در جذوه می‌باشد. در این روش ابتدای کار آب سرد را به همراه شکر و پودر قهوه ترک درون قهوه جوش می‌ریزیم، سپس با قاشق خوب مخلوط می‌کنیم تا ذرات شکر و قهوه کاملا درون آب حل شوند.

حالا قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم قهوه به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا حباب های ریز روی قهوه ایجاد شود. 
در این مرحله قهوه جوش را از روی حرارت برداشته و فوم روی قهوه را به آرامی بر‌می‌داریم و به اندازه مساوی درون فنجان‌های سرو تقسیم می‌کنیم. در ادامه مجددا قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.
حالا مجددا اجازه می‌دهیم روی قهوه حباب‌های ریز ایجاد شود ولی جوش نیاید. در ادامه قهوه جوش را از روی حرارت برمی‌داریم، سپس قهوه را به آرامی از کنار فنجان درون آن می‌ریزیم تا فوم قهوه از بین نرود.
قهوه ترک به دلیل سنگینی معمولا به همراه یک لیوان آب سرو می‌شود. قهوه ترک را باید در کمتر از ۳۰ ثانیه سرو کرد چون اگر زمان بیشتری بگذرد، ذرات قهوه در ته فنجان ته نشین می‌شوند.
 

طرز تهیه قهوه ترک در موکاپات

۱. مقداری آب سرد در مخزن زیرین موکوپات بریزید. (تا زیر سوپاپ)
 ۲. مقدار ۲ قاشق چای‌خوری پودر قهوه را در ظرف داخلی موکاپات ریخته و سطح آن را صاف نمایید.
 ۳. قسمت بالایی را روی قسمت پایینی قرار داده و ببندید.
 ۴. موکاپات را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
 ۵. زمانی که عطر و بوی آن بلند شد و قهوه در مخزن بالایی موکوپات بالا آمد، قهوه شما آماده است.
تهیه قهوه با موکاپات

طرز تهیه قهوه ترک با دستگاه اسپرسوساز

تهیه قهوه ترک با دستگاه اسپرسوساز باکیفیت‌ترین قهوه را برای شما خواهد داشت. دستگاه اسپرسوساز با برندهای متفاوت و قیمت‌های مختلف در بازار عرضه شده‌اند. طرز تهیه قهوه ترک با اسپرسوساز مراحل و نکاتی دارد که با رعایت آن‌ها قهوه‌ای با طعم عالی خواهید داشت.
 ۱. بهترین آب برای استفاده در دستگاه، آب تصفیه‌شده است، هرچند برخی از دستگاه‌ها خود رسوب‌گیر آب دارند.
 ۲. پودر قهوه را در پرتافیلتر با فشار مناسب پر کنید تا در زمان عصاره گیری، قطرات به‌صورت پیوسته بریزد.
 ۳. قفل‌کردن پرتافیلتر و جایگذاری مناسب آن حائز اهمیت است! حتماً خوب آن را در جای خود بگردانید تا کاملاً بسته شود.
 ۴. در این مرحله باید منتظر بمانید تا دستگاه روشن شود. دستگاه اسپرسو دو دکمه دارد که یکی برای اعلام روشن شدن دستگاه و دیگری برای فوم است.
 ۵. دکمه چرخشی روی دستگاه را بگردانید تا روی درجه، اندازه سنگینی و غلظت قهوه که مدنظر شماست قرار گیرد. این دکمه از Light تا Heavy درجه‌گذاری شده، درصورتی‌که مایل به نوشیدن قهوه سبکی هستید، درجه را روی Light قرار دهید.
 ۶. دکمه که روشن شد، شروع را زده تا قهوه در فنجان ریخته و درنهایت آن را خاموش نموده و از نوشیدن قهوه خود لذت ببرید.
 

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و خامه صبحانه

برای تهیه قهوه ترک با شیر و خامه صبحانه که مزه خاص و فوق‌العاده‌ای هم دارد نیاز به مواد زیر دارید، این ترکیب برای یک تا دو فنجان قهوه است:
 
 • پودر قهوه     ۲ قاشق سوپ‌خوری
 • شیر سرد     ۱ فنجان
 • آب جوش     ۲ فنجان
 • خامه صبحانه به مقدار دلخواه.
تهیه قهوه ترک با شیر
طرز تهیه قهوه ترک با شیر و خامه صبحانه به ترتیب زیر است:
 ۱. شیر و خامه را در ظرف شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار داده و هم بزنید.
 ۲. پودر قهوه را در آب جوش ریخته و مخلوط کنید.
 ۳. شیر و خامه که در حال گرم شدن هستند را خوب هم بزنید تا روی سطح آن کف تشکیل شود.
 ۴. مخلوط شیر و خامه و قهوه حل شده در آب جوش را هم‌زمان در فنجان سرو ریخته و بعد از ۳۰ ثانیه میل بفرمایید.

ممنون که تا پایان مقاله طرز تهیه قهوه ترک با ما بودید. شما با چه روشی قهوه خودتان را درست می‌کنید؟ برامون بنویسید.

اندریمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من