روش تهیه پودر زعفران
برای استفاده از بیشترین مقدار عطر و طعم و البته رنگ زعفران می بایست زغفران رشته ای را به پودر تبدیل نمود.
برای پودر کردن زعفران می توان از روشهای مختلفی استفاده کرد که در این مقاله توضیحاتی در خصوص این روشها ارائه خواهیم نمود.
- روش سنتی یا دستی
این روش قدمت بسیار زیادی در ایران دارد و علیرغم زمان بر بودن و سخت تر بودن، محبوبیت بیشتری نزد کدبانوهای ایرانی دارد.
در این روش از یک هاون دستی کوچک استفاده می شود.
هاون های مختلفی در بازار موجود است سنگی، فلزی، برنجی و …
استفاده از هاون سنگی باعث می شود که رشته های زعفران بهتر پودر شود.
زعفران رشته ای را در هاونی که کاملا خشک است ریخته و آرام شروع به سابیدن رشته های این ادویه خوش عطر می نماییم، توجه داشته باشید سرعت بالای سابیدن ممکن است باعث سوختن و هدر رفتن زعفران گردد.
گاها برای سهولت کار از قند یا شکر استفاده می شود که پیشنهاد اندریمان عدم استفاده از آنها می باشد.
- روش استفاده از دستگاه زعفران ساب
در این روش از زعفران ساب استفاده می شود که باعث انجام این فرآیند در زمان بسیار کوتاهی می گردد.
حتما توجه داشته باشید خشک بودن دستگاه در این روش بسیار مهم می باشد.
زعفران پودر شده را در ظرفی ترجیحا شیشه ای و در جایی خشک و به دور از نور آفتاب نگهداری نمایید.
و نکته پایانی اینکه با توجه به ماندگاری بیشتر عطر و طعم زعفران بصورت رشته ای، بهتر است به مقدار نیاز آنرا به پودر تبدیل نمایید.
1 نظر در “روش تهیه پودر زعفران”
خیلی عالی