ما فکر می کنیم که همه ایرانیها باید دم کردن زعفران را بلد باشند چرا که حضور زعفران در سفره ما ایرانیها قدمت زیادی دارد. رنگ، عطر و طعم این ادویه جادویی باعث طعم دلپذیر غذاها می گردد.
آماده سازی زعفران روشهای مختلفی دارد که در این مقاله قصد داریم با شما به اشتراک بگذاریم:
دم کردن زعفران با یخ
در این روش ابتدا زعفران را پودر می کنیم.(روش پودر کردن زعفران)
در ظرفی چند تکه یخ ریخته و زعفران را به آن اضافه می کنیم.
بعد از آب شدن یخ ها زعفران ما آماده است و می توانیم از آن استفاده کنیم.
این روش باعث افزایش رنگ دهی زعفران شده و جذابیت فوق العاده ای به رنگ غذاها می دهد.
عطر دهی زعفران نیز در این روش در حد بسیار خوب و مطلوبی می باشد.
دم کردن زعفران با آب جوش
این روش از قدمت بیشتری برخوردار است و معمولا در آشپزخانه های ایرانی روش مرسومی بوده و هست.
در اینجا پس از پودر کردن زعفران، مقداری آب جوش روی آن میریزیم و بصورت غیر مستقیم آنرا حرارت می دهیم.
می توان برای حرارت غیر مستقیم، ظرف را روی کتری یا سماور قرار داد یا در قابلمه برنج.
بعد از چند دقیقه زعفران ما آماده است.
زعفران آماده شده به این روش معمولا عطر دهی بسیار خوبی داشته و بوی زعفران در تمام فضا قابل استشمام است.
حتما به یاد داشته باشید که زعفران را حتی الامکان به اندازه مصرف همان وعده غذایی آماده نمایید چرا که زعفران دم شده بعد از مدت بسیار کوتاهی عطر خود را از دست می دهد. ولی در صورتیکه مقداری از زغفران باقی ماند بهترین مکان جهت نگهداری فریزر می باشد.
با مراجعه به فروشگاه آنلاین اندریمان می توانید زعفران خودتان را سفارش داده و در کوتاه ترین زمان ممکن، درب منزل تحویل بگیرید.
لطفا در قسمت نظرات برامون بنویسید که شما چه جوری زعفران را آماده می کنید؟ آیا روش دیگری هم وجود دارد؟
منتظر شما هستیم
اندریمان